Twee bakdagen betekent niet dat ik ook maar twee dagen bezig ben. In tegendeel. Om zuurdesembrood te maken, ben ik bijna elke dag in de bakkerij.
Reserveer je plek
Ik zet twee keer per week de oven aan en bak heerlijke glutenvrije desembroden. De oven opstoken kost enorm veel energie, dus daar wil ik wel goed mee omgaan en zo veel mogelijk bakken op een dag. Je reserveert dus eigenlijk een plek in mijn oven op een vaste dag. Als je voor een abonnement kiest, betekent dit dat je om de week op woensdag of donderdag verzekerd bent van vers brood.
Kijkje in de bakkerij
Voorlopig heb ik nog geen bezorgservice, maar dat is wel een wens. Ophalen kan op vaste momenten, zodat ik al mijn aandacht bij het bakken kan houden en ook alle aandacht later voor jou heb als je langskomt. Kun je meteen zien waar de magie van het desem plaatsvindt.
Lekker brood vandaag mijn proefpakket binnnen via de post .
Zal ik zeker als klant blijven bestellen .
Wat eerlijk brood eten zonder slecht ingrediënten ik ben begonnen van self glutenvrije gaan eten en wat mogelijk voor mijn was 1 goed e smaakvolle Brod van supermarkt halen .